Zelené potraviny NÁSTROJE ZDRAVIA®

Zelené rastliny neobsahujú len vitamíny a minerály, ale aj stovky ďalších látok, ktoré vzájomne spolupracujú a podporujú svoje vstrebávanie a využitie. Práve preto je vhodné dať miesto umelých multivitamínov prednosť unikátnemu koktejlu živín v prirodzenej podobe.


Ponuka NÁSTROJE ZDRAVIA® obsahuje skupinu výrobkov obohatených o prírodne viazané minerály a skupinu výrobkov obsahujúcich harmonické zmesy viacerých zelených potravín. 


Názov zelené potraviny sa používa pre dva typy doplnkov výživy.

  • Prvý z nich predstavujú mladé výhonky strukovín a obilnín zozbierané v dobe rýchleho rastu, keď obsahujú maximum živín.
  • Druhým typom sú jednobunkové sladkovodné riasy, ktoré sú zdrojom kvalitných bielkovín, vitamínov, minerálov a nukleových kyselín. Užívajú sa zlisované do tabletiek.

Zelené potraviny sú bohaté na rastlinné farbivo chlorofyl.

 

Dnes sa zameriame na tri najznámejšie produkty z ponuky, Chlorellu Extra Bio, Spirulinu Extra Bio a Mladý jačmeň Bio.

 

Chlorella Extra BIO

 

Chlorella je jednobunková sladkovodná riasa, ktorá vyniká obsahom vitamínov, minerálov a chlorofylu. Chlorella Extra BIO má vysoký obsah vitamínu B12, ktorý podporuje správnu tvorbu červených krviniek, prispieva k správnej funkcii imunitného systému a zníženiu únavy a vyčerpania. V rastlinnej ríši je vzácny, a preto je chlorela vhodná aj pre vegetariánov a vegánov. Chlorella Extra Bio má vysoký obsah kyseliny listovej, ktorá prispieva k správnej krvotvorbe, správnej funkcii psychiky a rastu zárodočných tkanív v tehotenstve. Je taktiež zdrojom jódu, ktorý prispieva k správnej látkovej výmene dôležitej pre tvorbu energie. Obsahuje chlorofyl. Živiny sú v prírodnej forme. Je vhodným doplnkom detoxikačných kúr.

 

Spirulina Extra BIO

 

Spirulina jednobunková sladkovodná riasa spirulina je vďaka vysokému obsahu niektorých živín označovaná za potravinu budúcnosti. Má vysoký obsah vitamínu B12, je zdrojom železa. Obe tieto látky prispievajú k správnej tvorbe červených krviniek, k správnemu fungovaniu imunitného systému a k zníženiu vyčerpania a  únavy. Spirulina Extra Bio má tiež vysoký obsah vitamínu B6 a jódu, je taktiež zdrojom chrómu. Živiny sú v prírodnej forme, ktorá podporuje ich vstrebávanie a využitie.


Mladý jačmeň Bio

 

Prášok z mladého jačmeňa pochádza z mladých výhonkov jačmeňa ekologicky pestovaných v sopečných pôdach Nového Zélandu v oblastiach s vysokou intenzitou slnečného svitu. Vďaka tomu predstavuje mimoriadne bohatý koncentrát väčšiny dôležitých živín. Rozpustením vo vode či džúse získate lahodné sladkastý nápoj v BIO kvalite. 

• Obsahuje väčšinu dôležitých vitamínov minerálov.

• Nájdeme v ňom aktívne enzýmy (až 40%), chlorofyl a vlákninu.

• Živiny sú v ideálnych vzájomných pomeroch a v prírodnej forme, ktorá podporuje ich vstrebávanie

• Podporuje šetrnú detoxikáciu organizmu.


Využitie: Vhodný doplnok redukčných kúr.



Objednat môžete tu:


https://www.nastrojezdravia.sk/produkty/vyzivove-doplnky/zelene-potraviny

 


  • Masmi
  • Ott-Lite
  • Nasli
  • Blue Step
  • Nasli Vision Friendly
  • Organic